Psychotherapie

Maak een afspraak voor psychotherapie

Tel. 0495 15 65 50

Psychotherapie

Heb je soms het gevoel dat je vastzit en niet meer weet welke kant je uit kan? Zit je in de knoop met je gevoelens en/of gedachten? Ben je de richting in je leven kwijt? Voel je je besluiteloos of uitgeput? Heb je last van stress of heb je te kampen met een burn-out? Worstel je met depressieve klachten of angsten?

Herken je jezelf in een of meerdere van de bovenstaande beschrijvingen? Dan kan ondersteuning bij je zoek- of worstelproces net zijn wat je nodig hebt. Via mijn gesprekken en begeleidingen bied ik je iemand die:

  • naar je luistert
  • ruimte helpt maken voor je emoties
  • je gedachten mee op een rijtje zet
  • analyseert en patronen in kaart brengt
  • je confronteert met ondermijnende gedachten, gedragingen en emoties
  • je verlangens, behoeften en waarden helpt verduidelijken
  • je ondersteunt bij keuzes en beslissingen
  • mee op zoek gaat naar oplossingen
  • samen met jou een plan van aanpak opmaakt en je ondersteunt bij de uitvoering ervan

 

Zowel vragen vanuit je werksituatie als uit je privésituatie kunnen aan bod komen. Voorbeelden van werkgerelateerde vragen zijn: conflicten, stress, burn-out, communicatieproblemen, assertiviteit, … . Voorbeelden van vragen uit de privésfeer zijn: problemen met zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld, faalangst, perfectionisme, depressieve klachten, angsten, balans tussen werk en privé, gezonde levensstijl, rouw, ...

Twijfel je of ik bij jouw specifieke probleem kan helpen? Neem eens contact op voor een eerste gesprek en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

De begeleiding bestaat uit gesprekken en indien aangewezen wordt er ook gewerkt met huiswerkopdrachten. Samen bekijken we wanneer en hoe vaak we afspreken.

De psychologe

Nathalie Debaene

tel 0495 15 65 50
Ik behaalde mijn Licentiaatsdiploma Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven) in 1997 en mijn Masterdiploma Klinische en Gezondheidspsychologie optie volwassenen (KU Leuven) in 2015. Ik ben erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer: 732115104) en daarnaast ben ik ook lid van de beroepsverenigingen Belgische Federatie van Psychologen en Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen. Verder specialiseerde ik me in relatie- en communicatiewetenschappen, conflictbemiddeling, acceptance and commitment therapy (ACT), stressmanagement en burn-out. Ik vind het belangrijk om als psychologe te blijven groeien en ontwikkelingen in mijn vakgebieden op te volgen. Bijgevolg school ik me voortdurend bij via opleidingen en/of literatuur. Momenteel volg ik het Postgraduaat in de gedragstherapie (volwassenen) aan de KU Leuven.

Tarieven

Per individuele sessie (50 minuten): 55€

Per koppel- of familiesessie (60 minuten): 65€

Gelieve een gemaakte afspraak ten laatste 24 uren op voorhand te annuleren. Voor te laat geannuleerde afspraken wordt 30€ aangerekend. In geval van niet annuleren van de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (55€).