Bike Fitting - Cardio Testing & Coaching

Bike Fitting - Cardio Testing & Coaching

website

ENDURO

Maak een afspraak bij ENDURO

Tel. 0478 56 76 03

Zoek je een manier om je algemene basisconditie te verbeteren?

Ben je door je vrienden uitgedaagd voor een specifiek sportief doel?

Heb je altijd al eens je persoonlijke hartslagzones voor training willen kennen?

We testen je huidige uithouding en maken een persoonlijk trainingsprogramma gebaseerd op de principes van Physical Coaching Academy, dat duidelijk is en eenvoudig uit te voeren. We volgen je progressie op de voet en sturen bij.

 

- bedoeld voor de absolute starter tot de competitiesporter -

DYNAMISCHE FITTING
Heb je tijdens fietstochten pijn aan onderrug of nek? Last van slapende voeten, handen..? Wil je een zo optimaal mogelijke fietshouding die ook comfortabel is? Een fietshouding uitgetest op duizenden profs maar op maat van jouw lichaamseigenschappen? De Dynamische Fitting is dan voor jou het meest geschikt !

 

STATISCHE OPMETING
Nieuwe fiets op het oog? Een Statische Fitting helpt je bij deze keuze - quasi alle types van elk fietsmerk zit in onze database!

 

PEDAALANALYSE
Op onze Fitbike wordt je traptechniek geanaliseerd. Trap je zo efficiënt als een gemiddelde prof?
- race, MTB, Cyclo Cross, Tour, Triathlon, Tijdrit -

Raf Oosters

tel 0478 56 76 03
PASSIE voor inspanningsfysiologie en biomechanica. Ik studeerde af als burgerlijk ingenieur-architect en werk al geruime tijd als projectingenieur. Daarnaast ben ik sinds mijn jeugd gepassioneerd door het fysiologische en biomechanische aspect van sporten. De passie evolueerde naar de drang om hiermee aan de slag te gaan en zo begon ik enkele jaren geleden aan een professioneel opleidingstraject. Mijn eerste officiële certificaat in Bike Fitting behaalde ik aan Retül University, Newcastle. Later volgde Shimano. Parallel volgde ik opleidingen bij de Physical Coaching Academy om mij te verdiepen in de functionele anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie, principes en methoden van training. Physical Trainer bij Physical Coaching Academy; Essentials of Cardio Training bij Physical Coaching Academy; Transition to Dynamic Bike Fit bij Retül University, Newcastle; Motion Analysis Certification bij Retül University, Newcastle; Static Measurement Fit Course Training bij Shimano; Pedaling Analyzer Fit Course Training bij Shimano; Fietsmontage en -onderhoud 1