Groepslessen - Personal Training

Zie jij er als een berg tegenop om te sporten?

Ben je heel creatief in het bedenken van excuses om géén tijd vrij te maken voor beweging?

Zou je graag energieker en fitter door het leven gaan?

Of ben jij net een gedreven sporter die een specifiek doel voor ogen heeft en die ervan houdt zijn of haar grenzen te verleggen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij Praktijk330 kan je terecht voor gevarieerde trainingen in kleine groep of voor coaching op maat.

Interesse? Contacteer Kirsten 0474/74.59.24

KOOP CREDITS VOOR DEELNAME AAN DE GROEPSLESSEN IN DE WEBSHOP:

Fit & Functional

Voor iedereen die fitter wil worden en/of blessurepreventief wil trainen.

Deze sessies zijn een mix van cardio en spierversterkende oefeningen, van stabilisatie en mobilisatie. Ook ‘core training’ komt aan bod. Daarmee bedoelen we zowel je buik-, rug- heup- als bilspieren. Ideaal dus om blessures en rugklachten te voorkomen of terug te dringen en om efficiënter te bewegen in het algemeen.

 

  • Zondag  10u
  • Zondag 11u 
  • Maandag 20.30u

Box & Burn

Voor iedereen die zich in het zweet wil werken.

De focus ligt op intensiteit, vetverbranding, explosiviteit en snelheid. Je hartslag zal de hoogte ingaan door een combinatie van bokszaktraining en intensieve cardio: een pittige total body workout dus! We beperken ons tot eenvoudige basisbewegingen die je aan een hoog tempo kan volhouden.

 

  • Maandag 19.30u

Praktisch

De groepslessen vinden plaats in de goed geventileerde studio@Praktijk330.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

Je kan op eender welk moment instappen in een groepsles, we werken niet met lessenreeksen.

Inschrijven is verplicht en verloopt online. Je koopt online credits voor één proefles of 10 credits voor 10 lessen. Je kan kiezen aan welke lessen en op welk moment je wenst deel te nemen. 

Maak je keuze in de webshop:

https://praktijk330.virtuagym.com/webshop


Na het activeren van je account kan je de online begeleidingsomgeving bezoeken op

https://praktijk330.virtuagym.com/


Je kunt bovendien onze mobiele apps voor Android en iPhone hier downloaden (zorg dat je eerst je account activeert om hier vervolgens mee in te loggen in de app):

https://praktijk330.virtuagym.com/user/apps/mobile-apps

 

<iframe src="https://praktijk330.virtuagym.com//classes/week/?event_type=1&embedded=1" height="1000" width="100%" border="0" style="width: 100%; height: 500px; border:none;"></iframe>

De Trainer

Kirsten Putseys

Ik ben 41 jaar en heb een 15-tal jaar ervaring als leerkracht LO in het secundair. Tot in 2018 deed ik aan triatlon in competitieverband. Tegenwoordig beoefen ik de verschillende disciplines louter recreatief. Naast sporten is en blijft lesgeven een andere passie van mij. Een opstart als zelfstandige personal trainer ligt in het verlengde daarvan. Een droom die ik al langer koester... Met de nodige diploma's op zak en nog steeds bijscholend, voel ik me nu helemaal klaar om het team van Praktijk330 te vervoegen. DIPLOMA’S Master in de Lichamelijke Opvoeding (KUL) Sportvoedingsdieetleer (Erasmushogeschool) Postgraduaat Functional Trainer (Functional Training Academy) Meer info: www.personaltrainingnoxcuse.com