Yoga

Maak een afspraak voor Yoga

Tel. 0495 54 53 10

Yoga: blijf gezond en ontspannen

Vinyasa Yoga is een dynamische yogavorm die je hele lichaam leniger en sterker maakt. Elke les is anders, creatief en doordacht opgebouwd om ervoor te zorgen dat je een boost van energie krijgt en toch superontspannen bent aan het einde van de les.

Yoga: ook voor jou

Je bent nooit te oud, te stijf of te onsportief om aan yoga te beginnen. Op het ritme van de ademhaling bewegen we van de ene naar de andere houding of blijven juist wat langer in een pose. Binnen elke les is er ruimte om jezelf uit te dagen maar worden de eigen grenzen gerespecteerd doordat er verschillende opties worden aangeboden in de verschillende houdingen.

Yoga: neem tijd voor jezelf

Kom op zaterdag van 14u30 tot 15u30 naar Praktijk330. Kom tien minuutjes op voorhand zodat de les op tijd kan beginnen. Breng een handdoek mee en draag comfortabele sportkledij. We werken op blote voeten, omkleden kan in de kleedkamers. Er zijn een beperkt aantal yogamatjes die je kunt lenen, wel graag op voorhand laten weten of je je eigen matje meebrengt of niet. Na een tijdje kan je best een eigen mat kopen. Voor een 10-lessenreeks kost het 100 euro. Probeer yoga gewoon en ga voor een sterkere gezondheid, met ontspanning en plezier. 

 

 

EEN NIEUWE BEGINNERS VIJFLESSENREEKS START OP ZATERDAG 13 JANUARI 2018. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT VIA TELEFOON OF E-MAIL. REEKS START ALLEEN BIJ VOLDOENDE INSCHRIJVINGEN. BEGIN 2018 GOED MET YOGA. HOPELIJK TOT DAN!

Joni Asselbergs

tel 0495 54 53 10